Wij zijn Corps. Sinds 1989 ontwerpen wij op papier, in de fysieke ruimte en in de virtuele wereld. Huisstijlen, redactionele vormgeving, websites, infographics en animaties. We maken het subtiel en stijlvol. En toch met durf.

Corps kijkt en luistert. We geloven in het belang van een nauwe samenwerking met onze klanten. Daarnaast zijn we trots op de expertise in ons team. Zo realiseren wij altijd de best mogelijke toepassing.

Meer weten?
Bekijk hier ons werk, of neem contact op.


 

Huisstijlen en identiteit

Wij ontwerpen huisstijlen. Wij vertalen uw strategie en visie naar een betekennisvolle identiteit. Een huisstijl met oog voor detail en mooi vormgegeven.

Wij ontwikkelen visuele identiteiten die intrigeren en de positionering van de organisatie ondersteunen. We zorgen voor herkenbaarheid en zijn veelzijdig in het ontwerpen van communicatiemiddelen.

 

Redactionele vormgeving

Tekst en beeld. Of dit nu online of in drukwerk is, wij geven het vorm. Wij ontwerpen boeken, jaarverslagen, rapporten, folders en flyers. Maar ook magazines en personeelsbladen.

Alle websites en pdf's leveren wij volgens de WCAG 2.1 webrichtlijnen en voldoen daarmee aan de toegankelijkheideisen van de rijksoverheid.

 

Visualisatie van informatie

De wereld om ons heen bestaat uit steeds meer data en ingewikkelde processen. Wij helpen u om complexe informatie om te zetten in begrijpelijke infographics, animaties en visualisaties.